Datça Servis Minibüsleri Araç Takip Sistemi Taktırdı

Datça Servis Minibüsleri Araç Takip Sistemi Taktırdı

Muğla'nın Datça ilçesindeki tüm öğrenci servisleri tedbir amaçlı araç takip sistemi taktırdı. 134 nolu Dataç Taşıyıcılar kooperatifi ve öğrenci servis minibüsçüleri araçlarına takip cihazı taktırdı. Datça 134 nolu Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ayçetin, Pazartesi eğitim ve öğretime başlayacak olan öğrencilerin okullarına ve evlerine daha güvenli gitmeleri için kooperatife bağlı Emecik, Hızırşah, Mesudiye mahallelerinden gelen okul servislerine araç takip sistemi takıldı.

Başkan Ayçetin, "3 mahalleden 10 servise araç takip sistemi taktırarak velilerin emaneti olan öğrencilerin daha güvenli bir şekilde taşınmasını sağlama kararı aldık. Araç takip sistemi takılı araçlar Pazartesi günü itibariyle öğrencileri daha tedbirli bir şekilde taşımış olacaktır. Pazartesi gününden itibaren öğrenciler önce Allaha sonra bize emanet" dedi.

Araç takip sistemleri çalışmalarına katılan Datça Jandarma Trafik Tim Komutan vekili Cengiz Babat okul servisi şöförlerine başarılar diledi ve kendilerine her konuda yardımcı olacaklarını belirtti.

Etiketler:
  • Yorumlar
  • Yorum Yap